AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bina çıkmak

Kahve falında yüksek bina çıkmak

Kahve falında yüksek bina çıkmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, isabetli adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bina çıkmak gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bina çıkmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak çirkin amellere, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir