AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yalan söyleyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek katlı bina görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak edilen duaların kabul olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek kata çıkmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak kendi işinin sahibi olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir