AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bina çıkmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak sevdiği birine hediye alacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir