AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hayırlı haberler duyacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak zaman bulmakta zorlanacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, alım gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hep yerinde sayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir