AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir binada olmak

Kahve falında çok yüksek bir binada olmak

Kahve falında çok yüksek bir binada olmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, darlanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir binada olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binadan bakmak isabetli kararlar alacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir bina çıkmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bina çıkmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir