AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin sona ereceğine, güzel sözler işiteceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek binanın yıkıldığını görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Kahve falında binayı yıkılırken görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir