AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten binadan düşmek

Kahve falında yüksekten binadan düşmek

Kahve falında yüksekten binadan düşmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, batıl amele, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek yurtdışına gidileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan düşmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bina düşmek hanenizde bolluk olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek memur ise terfi edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında binadan aşağı düşmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir