AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında bina tepesinde olmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir