AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan bakmak

Kahve falında yüksek binadan bakmak

Kahve falında yüksek binadan bakmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak kısmetin ve talihin açılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan bakmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binaya bakmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir