AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan düşmek

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, adını aklamayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında yüksek binadan düşmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, şan şöhret kazanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bina düşmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet eder.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir