AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek binadan bakmak

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Kahve falında yüksek binadan bakmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir