AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir bina çıkmak

Kahve falında yüksek bir bina çıkmak

Kahve falında yüksek bir bina çıkmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, zorlukların giderileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir bina çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulur.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak çok önemli noktalara geleceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir bina çıkmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir