AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak sürekli yerinde sayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak edilen duaların kabul edileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak kazancın daha da arttırılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir binaya çıkmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek binalara çıkmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak bereket ve zenginlik bulacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir