AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina çatısına çıkmak bunun şans olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak bilgi sahibi olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir