AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, saygı göreceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında asansörle binaya çıkmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle çok yükseklere çıkmak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işarettir.

Kahve falında asansörle yükseğe çıkmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak sevdikleriyle arasının açılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir