AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya bakmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir