AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında binadan aşağı bakmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir