AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak ününü ülke dışına taşıyacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kar sağlayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan bakmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binaya bakmak kime danışacağını bilemez olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir