AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan bakmak

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kişinin rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binaya bakmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir