AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binaya bakmak

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, dertlerinin biteceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Kahve falında yüksek binadan bakmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak gözyaşına boğulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak haram yollardan mal sahibi olunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak işlerinin açılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek binaya bakmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir