AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan denize bakmak

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binadan bakmak beklenmedik kapıların açılmasına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya bakmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, şansının geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir