AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, adaletin geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binadan aşağı bakmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak büyük bir işe kavuşacağına, variyetinin her geçen gün artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir