AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tırnak kesmek

Kahve falında uzun tırnak kesmek

Kahve falında uzun tırnak kesmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, parasının azalacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında uzun tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ojeli tırnak görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek önemli işlere imza atacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağı uzun görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, çirkin amellere rivayet eder.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir