AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak uzun görmek

Kahve falında tırnak uzun görmek

Kahve falında tırnak uzun görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, daima afiyette olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, ömür boyu başarılı olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalettir.

Kahve falında tırnak uzun gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı bebek görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir