AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tırnak görmek

Kahve falında uzun tırnak görmek

Kahve falında uzun tırnak görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında uzun tırnak gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında tırnak uzun görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kurtuluşu bulacağına inanılır.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağını uzun görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında uzun tırnaklı bebek görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında uzun ojeli tırnak görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir