AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını uzun görmek

Kahve falında tırnağını uzun görmek

Kahve falında tırnağını uzun görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hayır dualarına nail olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağını uzun gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında uzun tırnak kesmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok farklı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında tırnak uzun görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnakları uzun görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağı uzun görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tırnak görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir