AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında tırnak uzun görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir