AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek

Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek

Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurta görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir