AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, unvan sahibi olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak kazancın katlanacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek kazancının bol olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına yorulur.

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir