AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun yumurtasını almak

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek hayırlı işlerde yer alacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtasını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kafasının rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir