AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ve tavuk görmek

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işinde zarar edeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta ve tavuk gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, elinin sıkışacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak gönül gözünün açılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir