AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak sorunların ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, gözyaşı döküleceğine, rahata kavuşmaya, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek maddi konuda zayıflayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve yumurta görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun yumurtasını görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir