AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun altından yumurta almak

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, keyfe kavuşacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek darlık içine düşeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalettir.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak umutlarını yitireceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak hiç istemediği işlere gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir