AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk altından yumurta almak

Kahve falında tavuk altından yumurta almak

Kahve falında tavuk altından yumurta almak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, bolluk içinde yaşamaya yorulur.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tavuğun yumurtasını almak kazancının eksileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir