AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve yumurta görmek

Kahve falında tavuk ve yumurta görmek

Kahve falında tavuk ve yumurta görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak ferah bir haneye sahip olunacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, arkasından iyi konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta tavuk görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun yumurtasını görmek iyilik bulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir