AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk altında yumurta görmek

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavuk altında yumurta gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kazancın devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kirli işlere bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak arzularına ve emellerine kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir