AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok susamak

Kahve falında çok susamak

Kahve falında çok susamak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına işarettir.

Kahve falında çok susamak gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kana kana susamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında su içmek susamak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında susamak su içmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçluyken susamak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susamak ve su içmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında çok susamak ve su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok susamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir