AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçluyken susamak

Kahve falında oruçluyken susamak

Kahve falında oruçluyken susamak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında oruçluyken susamak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında oruçlu iken susamak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçluyken susamak böylece kişinin hafifleyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susamak su içmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sürekli susamak hayırlı bir yola çıkılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çok susadığını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Kahve falında susadığını görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, cebinin para göreceğine alamet eder.

Kahve falında su içmek susamak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında susadığı görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir