AnaSayfa / Genel / Kahve falında susamak ve su içmek

Kahve falında susamak ve su içmek

Kahve falında susamak ve su içmek hayata küsecek duruma geleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Ziyaretler, seyahatler veya ilerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşmeniz yaşam standartlarınızı yükseltmenize yardım edebilir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, helal ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında susamak su içmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çok susamak ve su içmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında susamak ve su içmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında su içmek susamak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında susadığı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında sürekli susamak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, iş hayatında zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında çok susadığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir