AnaSayfa / Genel / Kahve falında susamak su içmek

Kahve falında susamak su içmek

Kahve falında susamak su içmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında susamak su içmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında susamak ve su içmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında su içmek susamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek ön planda kalmayı sağlayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında susamak su içmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında susadığı görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok susamak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken susamak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir