AnaSayfa / Genel / Kahve falında kana kana susamak

Kahve falında kana kana susamak

Kahve falında kana kana susamak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yol yordam öğretileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kana kana susamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında kana kana susamak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susadığı görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında oruçluyken susamak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında susadığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok susadığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok susamak ve su içmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken susamak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok susamak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir