AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek susamak

Kahve falında su içmek susamak

Kahve falında su içmek susamak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, düşmanlarını kaybetmeye, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Kahve falında su içmek susamak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında susamak ve su içmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susamak su içmek kişisel kavgaların son bulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek susamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kana kana susamak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken susamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli susamak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir