AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli susamak ve su içmek

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, oğlu evli ise boşanacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında susamak ve su içmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında su içmek susamak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında susamak su içmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli susamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susadığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken susamak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir