AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şişman olduğunu görmek

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kalben çok rahat edileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şişman olduğunu gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek neşeleneceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı şişman görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kendini çok şişman görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman gelin görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya rivayet eder.

Kahve falında şişman tavşan görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman olmak hayırlı evlat sahibi olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında şişman birini görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman fare görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir