AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanı zayıf görmek

Kahve falında şişmanı zayıf görmek

Kahve falında şişmanı zayıf görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında şişmanı zayıf gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında şişman birini zayıflamış görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kötü haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına inanılır.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek üzüntünden sağlığından olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir