AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı şişman görmek

Kahve falında bir insanı şişman görmek

Kahve falında bir insanı şişman görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı şişman gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek başın borçlularla belaya gireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı şişman görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman bir insan görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şişman insanlar görmek yardım edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında eşini şişman görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, hasret giderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir