AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman birini görmek

Kahve falında şişman birini görmek

Kahve falında şişman birini görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, yanlış adımlar atacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman birini gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında şişman bir insan görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şişman insanlar görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında çok şişman kadın görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman sevgili görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında şişman köpek görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birini dövmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işarettir.

Kahve falında şişman bayan görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalettir.

Kahve falında şişman birini görmek saygın bir hayat yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir