AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman fare görmek

Kahve falında şişman fare görmek

Kahve falında şişman fare görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında şişman fare gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında şişman fare görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına yorulur.

Kahve falında şişman bacak görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Kahve falında şişmanken zayıflamak çok yoğun çalışacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kişiyi şişman görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, rızkının azalacağına işaret eder.

Kahve falında şişman balık görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Kahve falında şişman kedi görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, onlara doyasıya sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini şişman görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir