AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman olmak

Kahve falında şişman olmak

Kahve falında şişman olmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, her şeyin yenileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında şişman olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında çok şişman kadın görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şişman adam görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı şişman görmek daha bir sevileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şişman olduğunu görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında şişman bir erkek görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında şişman inek görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında şişman arkadaş görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında şişman birini dövmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir