AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman gelin görmek

Kahve falında şişman gelin görmek

Kahve falında şişman gelin görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yardımının olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında şişman gelin gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında şişman gelin görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman insanlar görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şişmanken zayıflamak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişman bir kadın görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini şişman görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, insanlar tarafından tanınacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir